Παράδοση παραγγελιών – Έξοδα αποστολής

Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται με τους παρακάτω τρόπους.

1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.

3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER

4. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ.
 

Η εταιρεία μας διαθέτει ιδιόκτητα φορτηγά αλλά και συνεργαζόμενα εξειδικευμένα γραφεία μεταφορών με άρτια καταρτισμένο προσωπικό, προκειμένου να εξασφαλίζει συνέπεια στους χρόνους παράδοσης των προϊόντων αλλά και την ασφαλέστερη μεταφορά αυτών.

 

ΑΤΤΙΚΗ (Εντός Αθηνών) :

Για αγορές εντός Αθηνών άνω των 150 ευρώ, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Για αγορές εντός Αθηνών κάτω των 150 ευρώ, από 0kg - 2kg, τα μεταφορικά είναι 10 ευρώ.

Για αγορές εντός Αθηνών κάτω των 150 ευρώ και άνω των 2kg, τα μεταφορικά είναι 20 ευρώ.

 

ΑΤΤΙΚΗ (Εκτός Αθηνών) :

Για αγορές άνω των 500 ευρώ, εντός Αττικής άλλα εκτός Αθηνών, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Για αγορές κάτω των 500 ευρώ, εντός Αττικής άλλα εκτός Αθηνών, από 0kg - 2kg, τα μεταφορικά είναι 15 ευρώ.

Για αγορές κάτω των 500 ευρώ, εντός Αττικής άλλα εκτός Αθηνών, από 2kg - 10kg, τα μεταφορικά είναι 25 ευρώ.

Για αγορές κάτω των 500 ευρώ, εντός Αττικής άλλα εκτός Αθηνών, άνω των 10kg, τα μεταφορικά είναι 40 ευρώ.

 

* Εάν υπάρχει δυσκολία στην ανάβαση των εμπορευμάτων σε όροφο και είναι απαραίτητη η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος, 

  (ενδεικτικά : διαστάσεις εισόδου του τόπου παράδοσης μικρότερες των παραδοτέων προϊόντων , στενοί χώροι στον τόπο

  παραδόσεως κ.α.) αυτή γίνεται με επιβάρυνση του αγοραστή.

 

Υπόλοιπη Ελλάδα (Εκτός Αττικής) - Εξωτερικό :

Η αποστολή προϊόντων γίνεται εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος, μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας ή εταιρείας courier. H εταιρεία μεταφορών παραδίδει στη διεύθυνση που εσείς επιθυμείτε (σπίτι, δουλειά, κ.λπ.), με εξαίρεση τις περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών, όπου την παραγγελία σας παραλαμβάνετε από το κοντινότερο υποκατάστημα της εταιρείας ταχυμεταφορών ή από το κοντινότερο δυνατό σημείο παράδοσης. Για αποστολές στο εξωτερικό επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30)2108210109

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται ανάλογα με τον όγκο των προϊόντων, το βάρος των προϊόντων, την διεύθυνση και τον ταχυδρομικό κώδικα του τόπου προορισμού. Η αξία της μεταφοράς υπολογίζεται αυτόματα κατά τη διαδικασία συμπλήρωσης της φόρμας παραγγελίας, εφόσον έχετε τοποθετήσει τα προϊόντα στο καλάθι και συμπληρώνοντας το ταχυδρομικό κώδικα του τόπου αποστολής.

Αν επιθυμείτε να μεταφέρετε τα προϊόντα με δικό σας πρακτορείο, ενημερώστε άμεσα στο 210 8210109. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία somabed αναλαμβάνει δωρεάν την συσκευασία και την μεταφορά των προϊόντων, έως την έδρα της μεταφορικής εταιρείας που θα μας υποδείξετε.

Επιπλέον, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας, που βρίσκεται στην οδό Αγίας Άννης 8 στον Ταύρο.

Στις τιμές των εξόδων αποστολής συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%. Παρακαλούμε ενημερώστε μας αν υπάρχουν δυσκολίες πρόσβασης στο χώρο σας.

Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από τις αργίες). Εφόσον η παραγγελία σας πραγματοποιηθεί το Σάββατο ή Κυριακή, αυτή θα περάσει στην φάση προετοιμασίας και αποστολής την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Κατά τη διάρκεια αυξημένης ζήτησης υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί ο χρόνος παράδοσης των εμπορευμάτων (π.χ. περίοδος εορτών). Εάν για λόγους ανωτέρας βίας υπάρχει καθυστέρηση με την παραγγελία σας, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να ενημερώσουμε για την αποστολή και την παράδοση.

Οι παραδόσεις των παραγγελιών ορίζονται από την εταιρεία somabed ή από το συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών, πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη/χρήστη.

Σε περιπτώσεις όπου ο πελάτης/χρήστης δεν μπορεί να παραλάβει την ήμερα ή ώρα που έχει οριστεί, η εταιρεία ορίζει εκ νέου ημέρα παράδοσης και το γνωστοποιεί στον πελάτη/χρήστη.

Σε κάθε περίπτωση, ο υπεύθυνος της εταιρείας somabed θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς για επαλήθευση των στοιχείων σας και για τυχόν λεπτομέρειες που θα πρέπει να είναι γνωστές για την αποστολή.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα