Η ποιότητα των υλικών που κατασκευάζονται τα έπιπλα μας δεν είναι απλά ξεχωριστή αλλά και μοναδική.
Σε όλες τις κατασκευές χρησιμοποιούμε επενδεδυμένες επιφάνειες ή μασίφ ξύλο.

Η πολυετής εμπειρία μας στο έπιπλο με υψηλή ποιότητα και χρήση οικολογικών υλικών, χρωμάτων και βερνικιών, και κατασκευή σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμητές διαστάσεις ανάλογα με τον χώρο που διαθέτετε, μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε το ιδανικό σκηνικό στο χώρο σας. Διαθέτουμε μια μεγάλη χρωματική παλέτα.

• άριστη ποιότητα
• ανθεκτική κατασκευή
• μοντέρνος σχεδιασμός
Για τον λόγο αυτό κατασκευάζουμε ασφαλή έπιπλα με οικολογικά υλικά που να αντέχουν στον χρόνο. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και το συστατικό της επιτυχίας στα πενήντα χρόνια παρουσίας μας στον χώρο του επίπλου. Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε και να συναρμολογήσουμε τα έπιπλα στον δικό σας χώρο. Με την παραγγελία σας, μπορείτε να μας ενημερώσετε για τις ώρες που θα είστε διαθέσιμοι να παραδώσουμε τα προϊόντα. Η μεταφορά επί πεζοδρομίου και η συναρμολόγηση είναι δωρεάν εντός Αθηνών. Για την υπόλοιπη Ελλάδα γίνεται μέσω μεταφορικής ή από το δικό μας εξειδικευμένο συνεργείο, με το ανάλογο κόστος.


Γιατί να επιλέξετε εμάς

Μεταφορά-Συναρμολόγηση:

Αναλαμβάνουμε την δωρεάν μεταφορά επί πεζοδρομίου και δωρεάν την συναρμολόγηση των επίπλων στον χώρο σας με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Η μεταφορά σε όροφο γίνεται με την χρήση ανυψωτικού μηχανήματος και το κόστος επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον πελάτη.
Συμβουλές Διακόσμησης:
Βάση της δικής μας εμπειρίας αλλά και την δική σας άποψη, μπορούμε να επιλέξουμε συνδυασμούς υλικών και χρωμάτων που θα ανανεώσουν τον χώρο.
Ανταγωνιστικές Τιμές :
Κρατώντας πάντοτε την ποιότητα των επίπλων μας υψηλή και με την πολύχρονη εμπειρία μας στην ελληνική αγορά, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα αγοράσετε τα έπιπλα σας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Εγγύηση:
Όλα μας τα έπιπλα κατασκευάζονται με σύγχρονες μεθόδους και τα καλύτερα υλικά ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητά τους.
Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρία στην κατασκευή επίπλων είμαστε απολύτως σίγουροι για την ποιότητα των επίπλων μας. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας είναι άρτια εξειδικευμένο, με πλούσια τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία στις κατασκευές.

Μεγάλη Ποικιλία Επίπλων:
Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία επίπλων. Επισκεφθείτε τα καταστήματά μας για να βρείτε το έπιπλο που ταιριάζει στον δικό σας χώρο.

Εξυπηρέτηση:
Η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι πολύ σημαντική για μας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μας επισκεφτείτε στα καταστήματα μας για να σας βοηθήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας.
Τα καταστήματα κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού εξυπηρετούν και εκτός ωραρίου.

Ευκολίες Πληρωμής:
• Δυνατότητα αποπληρωμής με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας (βλ. 2, Τρόποι Πληρωμής).

• Δυνατότητα αποπληρωμής Με Πλάνο Δόσεων (βλ. 4, Τρόποι Πληρωμής).