Ανοιξιάτικη Διακόσμηση

Ο χειμώνας έχει φύγει και η άνοιξη είναι εδώ. Οι μέρες μεγαλώνουν και όλοι μας έχουμε αρχίσει και τους ανοιξιάτικους περιπάτους.

Εαρινή ισημερία σήμερα – Ξεκινά επίσημα η άνοιξη

Τι μπορούμε να κάνουμε για να φέρουμε την άνοιξη και μέσα στα σπίτια μας; 

Πως να διακοσμήσετε με Σκανδιναβικό στυλ τον χώρο σας | Walls.gr

Η αποσυμφόρηση είναι ίσως το πιο σημαντικό που μπορείτε να κάνετε για να πάψει το σπίτι σας να μοιάζει χειμωνιάτικο. Το σπίτι μας θα δείχνει ελαφρύ τώρα την άνοιξη, με λιγότερα διακοσμητικά, λιγότερα πράγματα μέσα στη μέση. Βγάλτε λοιπόν τα χαλιά και τις βαριές κουρτίνες και αντικαταστήστε τες με ανοιξιάτικες.

Διακόσμηση και Σπίτι

Ξεχάστε τα γκρι, τα καφέ και τα μπεζ του χειμώνα. Η άνοιξη ήρθε και φέρνει μαζί της τα χρώματα των λουλουδιών. Αγοράστε αξεσουάρ σε ανοιξιάτικα χρώματα που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας. Επιλέξτε αποχρώσεις σε έντονο φούξια. Φυσικά μαζί με τα πιο ανοιξιάτικα χρώματα προτιμήστε και πιο ελαφριά υφάσματα και υφές. Τα βελούδινα ανήκουν στο χειμώνα, γι΄αυτό αντικαταστήστε τα με ελαφριά λινά ή βαμβακερά.

Εκμεταλλευτείτε την αφθονία των ανοιξιάτικων λουλουδιών και γεμίστε τα βάζα σας με ζουμπούλια, κρινάκια, τουλίπες, τριαντάφυλλα αλλά και όποιο αγριολούλουδο σας αρέσει. Ο χώρος σας αμέσως θα ομορφύνει και θα γεμίσει όμορφα αρώματα. Γεμίστε το σπίτι σας με πράσινο. Τίποτα δεν σηματοδοτεί την άνοιξη καλύτερα από τα λουλούδια και το πράσινο ακόμα και μέσα στο σπίτι μας!